Tennissen in Herentals? Word lid van HTC Ter Heyde. 8 outdoor tenniscourts, 6 indoor tenniscourts.

Lessen & Stages

Voor tennislessen of tennisstages kan je op de ervaren instructeurs van Ter Heyde rekenen. Zij leren jou ongetwijfeld enorm veel bij.

De Herentalse tennisschool biedt zowel privélessen, groepslessen, lessen voor kinderen als tennisstages aan. We verwelkomen graag tennisspelers van elk niveau, van absolute beginners (Start2Tennis tijdens het zomerseizoen) tot ervaren, gevorderde spelers.

Tennislessen

Onze tennisschool biedt zowel lessen in groep als privélessen aan, voor zowel kinderen als volwassenen en voor elk niveau. Ontdek de verschillende mogelijkheden hier. De groepslessen tijdens het winterseizoen gaan door van 02 oktober 2023 tot en met 23 maart 2024 (m.u.z. schoolvakanties).

Winterseizoen

In groep (prijs is per persoon)

Privélessen (prijs is per persoon)

Lessen op maat?

Als je snel progressie wilt maken is meermaals trainen aangewezen. Wil je graag een lessenpakket op maat? Neem dan contact op met ons.

Zomerseizoen

Volg ons op sociale media

Benieuwd wat er allemaal te beleven valt op onze club tijdens de zomermaanden (en daarbuiten)? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram zodat je steeds op de hoogte blijft van events.

Tennisstages

Een tennisstage is de ideale introductie om kennis te maken met de sport of je tennisvaardigheden nog verder bij te schaven.

Jeugd

Tijdens de schoolvakanties organiseert HTC al decennialang tennisstages voor kinderen. Ook kinderen zonder tennis- of sportervaring zijn meer dan welkom. We voorzien stages voor alle niveaus en zetten spelplezier centraal. Elke middag krijgen de kinderen een warme maaltijd en naast tennislessen worden ook andere spelvormen (omnisport) georganiseerd.

Volwassenen

Sportief genieten na de werkdag? Onze afterwork tennisstages in de zomer zijn een ideaal instapmoment voor een eerste kennismaking met de tennissport of een opfrissing van je groundstrokes. Je krijgt twee uurtjes tennisles in groep en kaart nadien gezellig na op ons zonneterras.

Start to Tennis logo positief
Jeugdfonds Logo Jeugdvriendelijke Tennisclub

Heb je nog een vraag over ons les- en stage aanbod?

Agenda

Er valt veel te beleven op de Herentalse Tennis-en Padelclub. Blijf hier op de hoogte van alle stages, tornooien en events.

Omschrijving Datum Prijs Inschrijven
Start clubkampioenschap (tennis & padel) 08/09/2023 / Klik hier
Start winterseizoen 23/09/2023 Meer info
Start winterlessen 02/10/2023 Zie website Klik hier
Barbecue afsluiting zomerseizoen 07/10/2023 Klik hier
Kerststage 1 27/12/2023 - 30/12/2023 € 95 Klik hier
Kerststage 2 02/01/2024 - 06/01/2024 € 95 Klik hier
Dubbel tennistornooi indoor 23/02/2024 - 03/03/2024 Zie Tennis Vlaanderen